Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 08 November 2001 Gratis bedrijfspresentatie voor HSV Leden

De website van de Haven- en Scheepvaartvereniging "Den Helder" biedt nu ook de mogelijkheid om te zoeken naar bedrijven die lid zijn van de vereniging. Alle leden staan vermeld met hun bedrijfsgegevens en er kan op naam of op product/dienst worden gezocht.

In samenwerking met het Networked City project biedt de Haven en Scheepvaartvereniging Den Helder haar leden de mogelijkheid tot het laten maken en plaatsen van een Gratis homepage op de HSV site. Een ieder die zich voor 31 januari 2002 aanmeldt komt hiervoor in aanmerking.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken op www.hsvdenhelder.nl. Ook over de kosten en voorwaarden van een lidmaatschap kunt u meer informatie op de site vinden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl