Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 7 november 2000 Nieuwe Scheepsagentuur in Den Helder van Start

Den Helder - Onder de naam SeaMar services BV zijn Leo Balkema en Jaco Toes onlangs gestart met een allround dienstverlenend bedrijf voor de scheepvaart - en de aardolie gaswinningsindustrie. Het Bedrijf is gevestigd aan het Nieuwe Diep te Den Helder.

SeaMar Services wil zich primair als volwaardig scheepsagentuur profileren dit houdt in dat de onderneming alle zaken kan regelen voor schepen die de haven Den Helder en of andere nationale zeehavens aandoen. Daarnaast treedt het bedrijf op als bemiddelaar in de verhuur van schepen en worden er diverse schepen gerederd. Oprichter Leo Balkerna zegt hierover: "Voor de Noorse firma DSND/Seateam, berederen wij de STM Markab werkzaam in de Kaspische Zee, STM inspector werkzaam op het Nederlands Continentale Plat, Mirfak werkzaam op het zuidelijke deel van de Noordzee en m.s. Taurus werkzaam in West Afrika. Tevens wordt de volledige operationele en logistieke ondersteuning van genoemde schepen door ons verzorgd. Dit uitgebreide dienstenpakket willen wij ook graag voor anderen doen."

Zowel directeur Leo Balkema als operations manager Jaco Toes kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de scheepveart en de aardolie/gaswinnings sector. Leo Balkema was ondermeer werkzaam als hoofd kapiteinskamer bij Damco Offshore, operations manager bij Seatruck en laatstelijk als general maneger bii Seateam en Seateam Support bv.

Jaco Toes deed als waterklerk en operations manager veel ervaring op bij Supplylink en als logistical/crewing manager bij Seateam.

"Samen" zegt Leo Balkema, "hebben we een ruime dosis kennis t.b v. de maritieme dienstverlening in huis". Naast deze kennis en ervaring kunnen wij ons volgens mij van andere onderscheiden door naast een compleet martitiem dienstverlenings pakket aan te bieden ook project management of project coordinatie, douaneagentuur, expeditie, en alle middelen van transport te ontplooien.

Seamar Services BV
Het Nieuwe Diep 34 AB
1780 AN Den Helder
The Netherlands
T. +31(0)223 - 68 30 50
F. +31(0)223 - 62 57 33
E. info@sea-mar.demon.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl