Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 20 Juni 2001 Holland Offshore Consulting BV opent website (TNC Deelnemer)

Holland Offshore Consulting BV heeft sinds afgelopen maandag een uitgebreide website met o.a. informatie over het bedrijf, diensten, overzicht van afgeronde en lopende projecten en een demonstratie van het door HOC ontwikkelde Emergency Escape System.

HOC is begin januari verhuisd naar een nieuwe lokatie aan Het Nieuwe Diep, in het voormalige kantoorpand van Seateam, en richt zich op management en consultancy opdrachten voor de olie- en gasindustrie.

Holland Offshore Consulting BV

Bezoekadres:
Het Nieuwe Diep 39
1781 AE Den Helder
The Netherlands

Tel: +31 (0)223 - 660940
Fax: +31 (0)223 - 660945
E-mail: info@hocbv.nl
Website: http://www.hocbv.nl/

Postadres:
Postbus 190
1780 AD Den Helder

Deze website is mede met ondersteuning van het Networked City project van de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland tot stand gekomen. Meer informatie over het Networked City project kunt u vinden op www.networkedcommunity.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl