Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 02 maart 2018 Uitstel start werkzaamheden Burgervlotbrug (gemeente Schagen)

waaksaam logoBron: WaakSaam - De werkzaamheden aan de Burgervlotbrug kunnen 2018 maandag 5 maart 2018 nog niet van start gaan. Door ijsvorming is het niet mogelijk om het benodigde materieel aan te voeren. Het kraanschip van WaakSaam was woensdag 28 februari 2018 onderweg naar de Burgervlotbrug onder begeleiding van een ijsbreker, maar kon vanaf Den Oever niet verder varen door de grote hoeveelheid ijs. Het schip ligt momenteel vast en kan pas weer naar de vlotbrug varen als het weer het toe laat. Ook als het materieel ter plaatse is, kunnen de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het geen werkbaar weer is voor onze werknemers.

kraanschip vast ijst

Omwonenden van de Burgervlotbrug hebben wij via de Dorpsraad Burgerbrug geïnformeerd. In de loop van volgende week ontvangen zij meer informatie.

Indien van toepassing willen we u vragen de inhoud van dit nieuwsbericht op uw website te plaatsen of via een ander kanaal te delen met uw achterban.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl