Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 20 februari 2018 Uitvoering werkzaamheden Burgervlotbrug 5 maart - 22 april 2018 (Gemeente Schagen)

waaksaam logoBron: WaakSaam - Op 5 maart 2018 start WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland met de reparatie van de Burgervlotbrug. De reparatiewerkzaamheden worden gecombineerd met het vervangen van de remmingwerken en diverse onderhoudswerkzaamheden.

Planning

Maandag 5 maart 2018 - medio april
Demonteren onderdelen vlotbrug, afvoeren naar de werf, werkzaamheden aan de vlotbrug op de werf, terugplaatsen onderdelen vlotbrug.

Nadat de onderdelen van de vlotbrug naar de werf zijn gebracht worden de remmingwerken vervangen.

Medio april 2018 - 22 april, 17.00 uur
Uitlijnen, afstellen en testen van de beweegbare delen van de vlotbrug. Op 22 april 2018 17.00 uur is de Burgervlotbrug open voor het verkeer

Bereikbaarheid

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de Burgervlotbrug van 5 maart 2018 tot 22 april 2018 gestremd voor al het verkeer.

Gemotoriseerd verkeer via omleidingsroute
Gemotoriseerd verkeer volgt tijdens de afsluiting van de brug de huidige omleidingsroute via de St. Maartensvlotbrug en de choorldammerbrug.

Veerpont voor (brom-)fietsers en voetgangers
(Brom-) fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een veerpont die vanaf de noodsteigers vaart. De vaartijden van de pont zijn: maandag tot en met zaterdag van 06.30 uur tot 19.00 uur en zondag van 08.30 uur tot 19.00 uur.

Hinder voor de scheepvaart maximaal 30 minuten
Voor de scheepvaart op het Noordhollandsch Kanaal geldt ter plaatse van de Burgervlotbrug oponthoud van maximaal 30 minuten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de Burgervlotbrug? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl