Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 februari 2018 Parkeeroverlast in Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De laatste tijd komen er bij ons regelmatig meldingen binnen over parkeeroverlast. Een auto die fout geparkeerd staat of een auto die juist op een gevaarlijke plek neergezet is. Er wordt dan gevraagd of de gemeente hier op kan gaan handhaven.

70% van de regels geschrapt

In 2015 hebben we 70% van de regels uit de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) geschrapt. Veel van de regels die hierin stonden gingen over gedrag en fatsoensnormen. Inwoners kunnen dat soort zaken prima samen regelen en elkaar aanspreken op het gedrag. Daarom bestaat onze APV alleen nog uit een klein aantal regels die vooral gaan over veiligheid.

Spreek elkaar aan!

Ziet u dat iemand zijn of haar auto hinderlijk neerzet of juist parkeert in een parkeerverbod zone? Spreek hem of haar dan aan en probeer het eerst onderling op te lossen. Komt u er op één of andere manier toch niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dan gaan wij kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen en als het nodig is treden we handhavend op.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl