Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 30 januari 2018 Concept planning reparatie en remmingwerken Burgervlotbrug - gemeente Schagen

waaksaam logoBron: WaakSaam - WaakSaam en de provincie Noord-Holland hebben de concept uitvoeringsplanning vastgesteld voor de reparatiewerkzaamheden en het plaatsen van stalen remmingswerken bij de Burgervlotbrug. De verwachting is dat de werkzaamheden van 5 maart 2018 tot 9 april 2018 worden uitgevoerd.

Achter de schermen is gewerkt aan de voorbereiding van de werkzaamheden. De laatste materialen kunnen nu worden besteld. Naar verwachting worden in de eerste week van maart 2018 de materialen geleverd en zijn de voorbereidende werkzaamheden aan onder meer de stalen buispalen en stalen balken afgerond. Vervolgens start WaakSaam op maandag 5 maart 2018 met de reparatie van de Burgervlotbrug.

Ook de aanvullende werkzaamheden die voor de brug op de planning stonden (het vervangen van de remmingwerken en onderhoud aan de vlotbrug) kunnen begin maart 2018 van start gaan.

In de uitvoeringsperiode vaart er een pontveer voor (brom-)fietsers en voetgangers.

Gepland is dat de Burgervlotbrug weer toegankelijk is voor al het verkeer op maandag 9 april 2018. De planning is onder meer afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de materialen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl