Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 januari 2018 Belbus Noordkop: Oproep vrijwilligers

De Belbus doet een dringend beroep op mensen die als vrijwillige chauffeur actief willen zijn bij de belbus. Wij zoeken mannen en vrouwen die minimaal één dagdeel per week beschikbaar zijn.

De belbus vervoert haar klanten die woonachtig zijn in de gemeente Hollands Kroon van deur-tot-deur in de regio ten noorden van de lijn Alkmaar-Hoorn.

Een ontzettend leuke, afwisselende activiteit met veel boeiende contacten. U rijdt in goede, (bijna) nieuwe Mercedessen, bussen of personenauto’s.

Als u belangstelling heeft of meer informatie wil dan kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, per mail . Informatie over de belbus vindt u ook op de website www.belbusnoordkop.nl.

Dus:

……meldt u dan aan voor deze leuke vrijwilligersfunctie! De belbus zorgt voor deskundigheidsbevorderende trainingen die u direct kunt inzetten als chauffeur bij de Belbus!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl