Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 11 januari 2018 College Texel besluit tot uitbreiding betaald parkeertijden

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Met ingang van 1 januari 2018 zijn de tijden voor betaald parkeren op Texel aangepast: maandag tot en met zondag van 8:00 uur tot en met 20:00 uur. Om parkeerders de gelegenheid te geven zich te informeren over deze aanpassing, wordt in januari 2018 en februari 2018 coulant gehandhaafd op de uitgebreide uren.

Investeringen mobiliteit

Texel wil een goede duurzame mobiliteit behouden. Om hierin te kunnen blijven investeren is meer geld nodig. De inkomsten die uit deze uitbreiding resulteren, komen ten goede aan de mobiliteit.

Daarnaast worden met deze aanpassing onduidelijkheden weggenomen over de dagen waarop betaald parkeren op Texel van toepassing is. De nieuwe betaaltijden sluiten ook beter aan bij gangbare winkeltijden op het eiland en zijn helder te communiceren.

Aanpassing P-automaat, site en campagne

De komende periode worden de parkeerautomaten en de website aangepast aan de nieuwe parkeertijden. Ook start binnenkort een campagne zodat parkeerders zich kunnen informeren over deze aanpassing.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl