Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 06 juli 2012 Twee nieuwe abri's langs de route van de buurtbussen Zijpe-Harenkarspel

Langs de route van de buurtbussen zijn onlangs twee nieuwe abri's verschenen. De sterhalte in Tuitjenhorn is door de provincie weggehaald onder het motto, dat het onderhoud te veel geld kostte. Bij de halte Tuitjenhorn Sportlaan is een nieuw bushokje geplaatst.

Nieuw bushokje Tuitjenhorn - Sportlaan

En ook in Waarland staat sinds kort een mooi bushokje. De buurtbusvereniging had in het voorjaar van 2011 aan de gemeente Harenkarspel gevraagd, of er niet bij de halte Sabinahof, bij de kerk, een bushalte kon worden geplaatst. Dit is over het algemeen de drukste halte in Waarland, waar regelmatig veel reizigers staan te wachten. Om het wachten iets aangenamer te maken, is er om een bushokje gevraagd. En deze is dus nu door de provincie geplaatst. Nu kunnen reizigers in Waarland aangenaam wachten op de bus.

Nieuw bushokje Waarland - Sabinahof

Het bushokje is voorzien van informatie over het busvervoer in de regio en binnenkort zal ook het haltebord en de vertrektijden bij het bushokje worden geplaatst. (Bron: Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl