Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 23 november 2009 Meepraten over oplossen verkeersproblematiek Poelweg / Koningsweg (Westerland, De Haukus, Wieringen)

Discussiebijeenkomst op donderdag 26 november 2009 in het Dorpshuis te Westerland.

Het gemeentebestuur van Wieringen nodigt de inwoners van Westerland en De Haukes en belangstellenden hierbij uit voor een discussieavond over een mogelijke oplossing van de verkeersproblematiek van de Poelweg.

Naar aanleiding van eerdere discussiebijeenkomsten zijn drie varianten voor de Poelweg†opgesteld. Door de ontwikkelingen rond de aanleg van het Wieringerrandmeer zonder middendoorgang zijn deze varianten niet allemaal realiseerbaar.

Het gemeentebestuur staat daardoor voor de vraag: wat nu? Welke maatregel(en) moeten genomen worden om de verkeersproblematiek rond Poelweg en Koningsweg op te lossen?†Dit vraagstuk wil het gemeentebestuur graag met de inwoners van Westerland en De Haukes en met andere belangstellenden bespreken in een discussieavond die gehouden wordt op†donderdag 26†november a.s. om 19.30 uur in het Dorpshuis te Westerland. † (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl