Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 september 2009 Verkeersmaatregelen bij school Remmerdel in Warmenhuizen

Om verkeersonveilige situaties te verminderen bij de tijdelijke basisschool aan de Remmerdel in Warmenhuizen, worden verkeersmaatregelen genomen door het gemeentebestuur van de gemeente Harenkarspel.

Het college van burgemeester en wethouders heeft volgens afspraak de verkeersveiligheidssituatie met de Dorpsraad en het bewonerspanel van de wijk Debbemeer- Noord gevalueerd. Hieruit bleek dat vooral bij slecht weer erg veel ouders de kinderen met de auto naar school brengen, waardoor parkeerproblemen en verkeersonveilige situaties ontstaan. In overleg met de belanghebbenden zijn de volgende aanpassingen bedacht, waarmee het college in de vergadering van 28 juli 2009 heeft ingestemd.

De totale kosten van de genoemde aanpassingen bedragen 18.900,-. De werkzaamheden zullen in de herfstvakantie, (in week 43) van 19 t/m 23 oktober, door Ooms construction bv uit Avenhorn worden uitgevoerd. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl