Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 02 september 2009 Wachtruimte station Anna Paulowna weer in gebruik

Het stationsgebouw in Anna Paulowna is weer in gebruik genomen. Tussen 7 uur 's ochtends en 16.30 uur 's middags kunnen reizigers weer beschut wachten op hun trein. Het stationsgebouw is door 's Heeren Loo in gebruike genomen als dagbestedinglocatie. Er is een wachtruimte met koffie-, thee- en frisdrankautomaat en toiletten. Ook komt er een cadeauwinkeltje in het gebouw.

Tussen 9 en 16 uur zijn de cliënten met een activiteitenbegeleider aanwezig en exploiteren zij het gebouw. In het cadeauwinkeltje verkopen zij originele artikelen die door cliënten van 's Heeren Loo zijn gemaakt. Verder zorgen zij ervoor dat de wachtruimte netjes blijft.

's Morgens wordt de wachtruimte met een timer geopend en zo aan het eind van de dag weer afgesloten. Buiten komt een snoepautomaat. Later dit jaar volgt nog een feestelijke opening.

's Heeren Loo is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Een bekende locatie in Noord-Holland is het Noorderhaventerrein in Julianadorp. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl