Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 10 augustus 2009 Nieuw fietspad Waddenzeestraat in Den Helder

Afgelopen maandag is aannemer Ballast Nedam gestart met het vernieuwen van het fietspad langs de zuidzijde van de Waddenzeestraat. Het werk gaat ongeveer twee weken duren.

Vanaf het viaduct tot aan de Heer Willem van Egmondstraat worden de tegels verwijderd en komt er een nieuw fietspad van asfalt. Het fietspad krijgt ledverlichting met een laag energieverbruik. Deze verlichting heeft een groenachtige uitstraling en levert een zeer goede zichtbaarheid op. Het fietspad is tijdens de werkzaamheden geheel afgesloten. Fietsers worden daarom omgeleid via het fietspad aan de noordzijde van de Waddenzeestraat.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Stadsbeheer van de gemeente Den Helder op telefoonnummer 0223-678919. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl