Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 juli 2009 Verkeershinder tijdens kermis Anna Paulowna van 25 tot en met 27 juli 2009

De kermis van Anna Paulowna is van 25 tot en met 27 juli. Daarom wordt vanaf 23 juli†een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. De Burgemeester Mijnlieffstraat wordt afgesloten voor alle verkeer tussen de Molenvaart en het parkeerterrein aan de Molengang. De winkels en het parkeerterrein blijven bereikbaar via de Smidsweg.

Het parkeerterrein voor de winkels aan de Molenvaart 23 tot en met 43 wordt afgesloten voor autoverkeer en ook de twee entrees tot het parkeerterrein aan de Molenvaart worden afgesloten. Een deel van het parkeerterrein blijft wel toegankelijk, echter alleen vanaf de Molengang zijde. Daar wordt het eenrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven.

Bij de Boemerang wordt op de Spoorsingel eenrichtingsverkeer ingesteld tussen de Stationsstraat en de Molenvaart. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl