Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 24 Februari 2009 De Rietweg in Groote Keeten en de Kruisweg in Callantsoog worden in de weken 10, 11 en 12 afgesloten (2009)

Op 2 maart 2009 zal door werkzaamheden de Rietweg in Groote Keeten vanaf de Achterweg tot aan de Mineweg voor het doorgaande verkeer worden afgesloten.

Tijdens deze zelfde periode is de Kruisweg in Callantsoog vanaf de Abbestederweg tot aan de Rechtendijk voor het doorgaande verkeer afgesloten. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl