Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 Februari 2009 Werkzaamheden Schagerweg bij Wieringerwerf

Van maandag 23 februari t/m woensdag 25 februari 2009 voert de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit op de Schagerweg (N248). Tussen de aansluiting met de Westerterpweg (N240) en Schelphorst worden voorbereidingen getroffen voor de rotonde die later dit jaar wordt aangelegd.

De werkzaamheden bestaan uit het kappen van bomen langs de Schagerweg en het bouwrijp maken van het terrein. Van 23 t/m 25 februari 2009 is hierdoor op de Schagerweg van 9.30 tot 15.00 tussen Schelphorst en de Westerterpweg geen autoverkeer mogelijk. Het verkeer wordt dan omgeleid via Slootdorp. (Brom-)fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad.

Het bedrijventerrein Schelphorst blijft bereikbaar. Wel moet op dinsdag 24 februari rekening worden gehouden met het kappen van bomen rondom de aftakking Schagerweg - Schelphorst. De bomenkap maakt incidentele afsluitingen van de toegang naar Schelphorst noodzakelijk. De wachttijd voor het verkeer kan oplopen tot een half uur.

De werkzaamheden houden verband met de herinrichting van de splitsing later dit jaar. De Westerterpweg (N240) en de Schagerweg (N248) zullen iets ten westen van de huidige splitsing met een nieuwe rotonde aan elkaar verbonden worden. De werkzaamheden zullen naar verwachting voor Kerstmis 2009 zijn afgerond. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl