Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 Mei 2003 Afsluiting Kruispunt Burgerweg-Groenhartweg te Dirkshorn

Door reconstructie-werkzaamheden op het kruispunt Burgerweg-Groenhartweg wordt dit kruispunt vanaf 1 mei t/m 21 mei 2003, of zoveel langer of korter als voor de uitvoering noodzakelijk is, voor alle verkeer, met uitzondering van fietsers en bromfietsers, afgesloten.

De reconstructie van dit kruispunt maakt onderdeel uit van de totale werkzaamheden voor de aanleg van een fietspad langs de Burgerweg en de reconstructie van de aansluitende kruispunten.

Tijdens de afsluiting van het kruispunt proberen wij de aanliggende percelen zo goed mogelijk bereikbaar te houden. De percelen aan de Burgerweg zijn t/m 21 mei alleen nog vanaf de Oosterdijk bereikbaar. Voor het doorgaande verkeer wordt er met borden een omleidingsroute aangegeven. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl