Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 01 April 2009 Innovatie in hoofdrol bij RTV NH, eerste uitzending op 4 april 2009

Van nieuwe groenten tot matrassen voor koeien: innovatie kent veel verschijningsvormen. Dat is vanaf zaterdag 4 april te zien in de nieuwe televisieserie 'Noord-Holland rond in 360°' op RTV Noord-Holland.

In deze serie staat innovatie in de provincie Noord-Holland centraal: vernieuwende en slimme ideeën, producten en processen.

De economie verandert. De Europese Unie wordt groter, het Verre Oosten rukt op en productie verschuift naar lagelonenlanden. Ook de provincie Noord-Holland richt zich steeds meer op innovatie en kennisoverdracht. In het programma 'Noord-Holland rond in 360º' komen deze ontwikkelingen in het Noord-Hollandse bedrijfsleven naar voren.

Presentatieduo Alida Dors en Evren Smukyan

Deze nieuwe serie, bestaande uit 13 afleveringen van 25 minuten, wordt gepresenteerd door een jong duo: Evren Smukyan en Alida Dors. Elke aflevering start vanuit een Noord-Hollandse plaats. Alida en Evren komen ontwikkelingen tegen zoals chipstechnologie, kustbescherming, tongvissen en kweektong, onderzoek naar scheepswrakken, darm- en borstonderzoek en bijzondere architectuur. In de eerste aflevering bezoekt het duo het Afval Energiebedrijf Amsterdam (AEB), Waternet en NuStar in de Haven van Amsterdam.

Een tv-programma over de provincie?

In de provincie Noord-Holland wordt elke dag gewerkt aan het verbeteren van de Noord-Hollandse samenleving. Met de televisieserie 'Noord-Holland rond in 360°' wil het bestuur van de provincie Noord-Holland innovatie onder de aandacht brengen en laten zien dat Noord-Holland een sterk bedrijfsleven heeft.

Uitzendingen: vanaf zaterdag 4 april 13 weken lang op RTV NH, om 18.25 uur, 19.25 uur, 20.25 uur en 23.25 uur. Zie ook de website van www.360graden.tv.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl