Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 januari 2018 Sint Maartenszee bespreekt uitvoering plannen op dinsdagavond 30 januari 2018

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dinsdagavond 30 januari 2018 om 19.00 uur begint in het strandpaviljoen in Sint Maartenszee een bijpraatavond. Wethouder Jan Steven van Dijk komt langs bij de ondernemers die zich daar verzameld hebben. Hij vertelt over de uitvoering van de plannen om kwaliteit te geven aan de badplaats Sint Maartenszee.

De ondernemers bespreken op hun beurt, samen met leden van de gemeenteraad, welke acties uit het plan van aanpak zijn uitgevoerd, snel aan de beurt komen en nog in voorbereiding zijn.

De eerste bijeenkomsten waren in 2016. Iedereen was het er over eens: Sint Maartenszee heeft een prachtig landschap, dat door bezoekers beter gezien kan worden dan nu. Ideeën werden ingebracht en besproken, met als resultaat een Plan van Aanpak. De uitvoering daarvan is nu gaande. De avond is bedoeld om elkaar bij te praten over de stand van zaken met diverse plannen.

Tijdens de informatieve avond vertellen de projectleider en betrokken bedrijven en organisaties wat zij doen en wat er nog te gebeuren staat.

Meer informatie op www.schagen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl