Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 oktober 2016 Naamswijziging Wooncompagnie

Wooncompagnie logoBron: Wooncompagnie - Wooncompagnie heeft een naamswijziging ondergaan. Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie gaat verder als Stichting Wooncompagnie. De nieuwe naam sluit aan bij de huidige structuur van de organisatie.

De naam Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie dateert uit de periode dat Wooncompagnie, als gevolg van een fusie, uit verschillende B.V.'s bestond.

Deze structuur is inmiddels grotendeels verleden tijd. Vandaar dat is gekozen voor kortweg Stichting Wooncompagnie, een naam die past bij de slimme en strakke organisatie die Wooncompagnie momenteel is. Alle nieuwe officiële stukken, zoals toekomstige contracten, worden voorzien van de nieuwe naam. Op lopende contracten heeft de naamswijziging geen impact. Verder heeft Wooncompagnie nieuwe statuten en wordt de naam aangepast in onze governance.

Daarnaast is de statutaire zetel, voor wat betreft de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, gewijzigd van Schagen naar Hoorn.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl