Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 juni 2016 Vrije kavels in Sint Maartensbrug

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Juni 2016 - Direct naast basisschool 'De Brug' in Sint Maartensbrug bieden wij zes landelijk gelegen bouwkavels te koop aan. De kavels zijn ca. 495 tot ca. 530 m2 groot en geschikt voor zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen.

Twee kavels samenvoegen is ook mogelijk. "Wij vinden consument gericht bouwen belangrijk en begrijpen dat de realisatie van een eigen woning een uitdaging is," aldus wethouder Jelle Beemsterboer.

Hier kunt u een woning bouwen die volledig voldoet aan al uw wensen. Er zijn veel verschillende variaties denkbaar van traditioneel tot modern van vrijstaand tot twee-onder-een-kap. Ook het realiseren van een bed-and-breakfast of werken aan huis behoren tot de mogelijkheden. De kavels zijn landelijk gelegen en bieden aan de achterzijde vrij uitzicht. De prijzen van de kavels variëren afhankelijk van de ligging en de grootte van de kavel van €122.400,- VON tot 154.900, - VON. De kavels worden bouwrijp opgeleverd dit betekent dat u direct kunt beginnen met bouwen.

Heeft u interesse? Vraag dan de verkoopinformatie bij ons op. In de brochure staat informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een bouwkavel en wat er allemaal bij de aankoop van een kavel komt kijken. Ook staat een team van deskundigen voor u klaar die u graag verder helpt in dit bijzondere proces.

Hiervoor kunt u bellen met een medewerker van het team Vastgoed (0224) 210 400,

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl