Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 mei 2016 Nieuw plattelandsprogramma voor Kop van Noord-Holland

Dorpen, dorpshuizen en andere bewonersinitiatieven in de Kop van Noord-Holland met goede ideeën voor de leefbaarheid van hun dorp kunnen weer aanspraak maken op geld vanuit het Europees Plattelandsontwikkelingsprogramma.

De provincie Noord-Holland, de gemeenten en het bedrijfsleven uit de Kop van Noord-Holland hebben € 6 miljoen gereserveerd voor het verbeteren van de leef- en werkomgeving van Noord-Holland Noord.

Gemeenten, ondernemers en natuurorganisaties uit deze regio hebben daar een gezamenlijke strategie voor gemaakt: 'Kopkracht'. Hierin zijn de thema's benoemd waar de regio op inzet, namelijk 'biobased economy', 'healthy ageing' en 'recreatie & toerisme'. Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben deze strategie vastgesteld.

Meer info via de website van Leader Kop van Noord-Holland - www.leaderkvnh.nl (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl