Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 maart 2016 Unieke woningen in schoolgebouw Oudesluis - informatieavond op 17 maart 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Nieuwsgierig naar de toekomst van de voormalige basisschool De Bijenkorf in Oudesluis? Kom dan donderdagavond 17 maart 2016, 19.30 uur langs in het gebouw zelf voor een informatieavond over het toekomstplan voor het schoolgebouw.

Gemeente Schagen en de bewoners van Oudesluis zijn aan de slag gegaan om ideeën uit te werken voor het behoud van het leeggekomen schoolgedeelte van de Bijenkorf. Uitgangspunt was het behoud van de gymzaal en de multifunctionele ruimte voor de gemeenschap van Oudesluis. Voor de overgebleven klaslokalen moest een invulling gezocht worden. Het idee dat op de meeste steun kon rekenen was een plan voor woningen en een kantoorruimte, geïnitieerd door de eigenaar van LS Vastgoed, Lucien Stelder. De gemeente is in november 2016 een samenwerking met LS Vastgoed aangegaan.

Op donderdag 17 maart, tussen 19.30 en 21.00 uur, brengt Lucien Stelder samen met wethouder Jelle Beemsterboer belangstellenden op de hoogte van de ontwikkeling van de plannen. Belangstellenden en omwonenden zijn van harte welkom in de multifunctionele ruimte van de voormalige basisschool De Bijenkorf, Melchiorstraat 41, 1757 PM Oudesluis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl