Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 februari 2016 Nieuwe huurovereenkomst ligplaatsen woonboten Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland heeft vandaag de Nota ligplaatsen woonboten vastgesteld. Het gaat om een huurovereenkomst voor de circa 100 ligplaatsen van woonbootbewoners die een vaste ligplaats hebben van de provincie Noord-Holland.

De huurprijs en de overeenkomst waren niet meer actueel. Dit heeft geleid tot rechtsongelijkheid tussen nieuwe en oude huurders. Zo was de inhoud van de huurovereenkomst niet meer van deze tijd voor nieuwe huurders. Dit vormde de aanleiding voor het eenduidig formuleren van kaders en richtlijnen in de Nota ligplaatsen woonboten.

De belangenorganisatie van de woonbootbewoners is betrokken geweest bij het opstellen van de nota. Alle huurders worden aangeschreven en krijgen een nieuwe huurovereenkomst aangeboden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl