Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 november 2013 Inloopavond over aanvraag voor transformatorstation Moerbeek op 14 november 2014 in 't Veld

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Gemeente Hollands Kroon ontving op 1 oktober 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de realisatie van een nieuw transformatorstation tussen de Moerbeek en de Blockhuijsenlaan in Zijdewind.

De aanvraag ligt op dit moment 6 weken (tot 11 december) ter inzage. Een ieder kan zijn zienswijze hierover aan het college kenbaar maken. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de aanvraag, wordt op donderdagavond 14 november 2013 een inloopbijeenkomst georganiseerd. Direct omwonenden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging, maar iedereen is welkom.

Praktische informatie

U bent van harte welkom op donderdag 14 november, tussen 19:30 en 21:30 uur, in dorpshuis De Harmonie, Zwarteweg 13/a in 't Veld. De avond heeft het karakter van een inloopavond. Dat betekent dat u op elk gewenst moment tussen 19.30 en 21:30 kunt binnen lopen.

Wat kunt u verwachten?

Op de inloopavond wordt u geïnformeerd over alle aspecten van de vergunningaanvraag. Vertegenwoordigers van Liander, TenneT, Reitsma Stedebouw en gemeente Hollands Kroon lichten toe wat in de aanvraag staat, wat de plannen zijn en hoe de procedure verloopt. Ook kunt u vragen hoe u zelf een zienswijze indient of hoe u uw ideeën op een andere manier kenbaar maakt in het proces.

Inspraak

Het college van burgemeester en wethouders besloot eind oktober 2013 dat zij bereid is voor deze aanvraag de planologische procedure te starten. De aanvraag ligt vanaf 31 oktober 2013 gedurende 6 weken ter inzage, waarmee u met een zienswijze uw mening aan het college kenbaar kunt maken. Dat kan tot 11 december 2013. In januari gaan de gemeente en aanvragers met direct omwonenden in gesprek. Daarna beoordeelt het college de zienswijzen en besluit ze definitief over de afgifte van de aangevraagde omgevingsvergunning op locatie B3-2.

Meer weten? U vindt meer informatie op de website van Hollands Kroon www.hollandskroon.nl over dit onderwerp, waaronder alle relevante stukken en veel gestelde vragen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl