Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 02 augustus 2013 Vragenlijst Integrale Veiligheidsmonitor binnenkort in de bus bij inwoners van Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen twaalf maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie of over de brandweer? Dit zijn enkele van de vragen die we binnenkort steekproefgewijs stellen aan inwoners van Den Helder.

Tussen 9 en 15 augustus 2013 vallen de vragenlijsten van de Integrale Veiligheidsmonitor (IVM) bij een aantal van u op de mat. Wij vragen u deze in te vullen en terug te sturen. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld van de veiligheidssituatie in Den Helder.

Tweejaarlijks onderzoek

De Veiligheidsmonitor is een terugkerend bevolkingsonderzoek naar veiligheid, leefbaarheid en slachtofferschap op landelijk, regionaal en lokaal niveau.

Daarnaast staan in het onderzoek ook vragen over buurtproblemen, aangiftegedrag, respectloos gedrag, preventiemaatregelen, het functioneren van de politie en het gemeentelijke veiligheidsbeleid. De uitkomsten zijn een belangrijk hulpmiddel voor het verbeteren van het veiligheidsbeleid. Door het onderzoek krijgen de gemeente, de politie en andere instanties eenduidige cijfers over de (beleving van) veiligheid op zowel landelijk, regionaal als (beneden)lokaal niveau. De resultaten verwachten we in maart 2014 .

Visbuurters en Tuindorpers: tweede buurtonderzoek?

Onlangs heeft de gemeente zelf ook al alle bewoners in de Visbuurt en Tuindorp benaderd met vragen over hun buurt. Woont u in een van deze buurten? Dan kan het dus gebeuren dat u ook nu weer wordt benaderd. De gemeente heeft geen invloed op de adressen-steekproef. Wij hopen dat u ook deze vragenlijst invult!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl