Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 juni 2013 Billboardtuin Molenplein nieuw visitekaartje van Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het Molenplein is de afgelopen weken getransformeerd van kaal sloopterrein naar een Helders visitekaartje. Naast een bloemenweide en kleurrijke plantvakken wordt in samenwerking met www.ontdekdenhelder.com een tijdelijke fototentoonstelling ingericht die de vele prachtige plekjes in de gemeente laat zien.

De Billboardtuin is vanaf donderdagmiddag 13 juni 2013 te bezoeken. Dan zijn de laatste borden geplaatst en wordt de tijdelijke expositie om 16.30 geopend door wethouder Pia Bruin.

Ontdekkingstocht

Op panelen van billboard-formaat laten 22 inwoners hun mooiste plekje van de gemeente zien en vertellen ze waarom die locatie zo bijzonder voor ze is.

Aangevuld met zo'n 25 foto's die de veelzijdigheid van Den Helder laten zien, vormt de Billboardtuin een ware ontdekkingstocht door de gemeente.

Online kaart

Door een QR-code te scannen met een smartphone kunnen bezoekers online een kaart met alle mooiste plekjes bekijken en zelf op pad gaan.

Opknapbeurt

De grond, eigendom van Zeestad, ligt op een beeldbepalende locatie in de stad.

Omdat nieuwbouw voorlopig op zich laat wachten is gekozen voor een opknapbeurt met een nieuwe, tijdelijke invulling door Zeestad en de gemeente. Voor de invulling van de fototentoonstelling werd contact gezocht met www.ontdekdenhelder.com. Op die bijzondere website, vol verhalen over Den Helder en zijn inwoners, is "Het mooiste plekje van..." een zeer populaire rubriek. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl