Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 22 mei 2013 Kopen of huren in Schagen? Bespreek jouw Woonkansen! Bijeenkomst op 30 mei 2013

Op donderdagavond 30 mei 2013 van 19.00 tot 22.00 uur is er een interactieve avond over wonen voor starters in Schagen. Bespreek hier je Woonkansen met experts en ga in debat met Sara Kroos, bekend van de lama's. Meld je nu aan!

De avond wordt georganiseerd door Bouwfonds, Rabobank Schagen-Wieringerland, Wooncompagnie en Zwaan & Schouten Garantiemakelaars.

Speeddaten

In de foyer van het gemeentehuis in Schagen is een doorlopende informatiemarkt waar je alle informatie vindt die voor jou als starter op de woningmarkt van belang is. Loop langs en speeddate met de woonexperts.

In debat onder leiding van Sara Kroos

Ontrafel de mythes van de woonmarkt. Ga onder leiding van Sara Kroos, bekend van de Lama's, in debat over vragen als 'liever kopen of huren?', 'hoe bepaal je wat een goed moment is om te kopen?' en 'wat voor invloed heeft baan(on)zekerheid op je beslissing?'.

Meld je nu aan

Mis dit niet en meld je aan. Stuur een e-mail met je naam en het aantal personen die je meeneemt naar .

Wees er snel bij want vol = vol.

Programma donderdag 30 mei

(Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl