Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 22 mei 2013 Onderzoek naar veiligheid Visbuurt en Tuindorp in Den Helder

Wat vinden de bewoners van de Visbuurt en Tuindorp in Den Helder van de veiligheid in hun buurt? Hebben de maatregelen die daar de afgelopen jaren zijn genomen om die veiligheid te bevorderen, resultaat geboekt? En welke wensen leven er op dat gebied nog onder de bewoners? Het zijn vragen uit een onderzoek die de gemeente Den Helder deze week uitzet onder de Visbuurters en Tuindorpers.

De antwoorden die de buurtbewoners geven zijn mede bepalend voor het gemeentelijke veiligheidsbeleid. Daaruit vloeien de maatregelen voort die de leefbaarheid in de buurten bevorderen. De gemeente hoop dan ook dat zoveel mogelijk bewoners de vragenlijst invullen. Zo werken zij zelf mee aan een plezierige, dus veilige woonomgeving. De gemeente maakt op basis van de resultaten voor beide wijken een plan van aanpak.

De vragen zijn voor een groot deel dezelfde als die de gemeente een aantal jaren geleden aan de bewoners heeft gesteld. Op die manier is goed te vergelijken welke veranderingen hebben plaatsgevonden.

De resultaten van dit onderzoek zijn voor de zomer 2013 te verwachten. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl