Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 maart 2013 Gratis Plaagdierbestrijding voor inwoners Hollands Kroon

Voor veel inwoners van de gemeente Hollands Kroon is het nieuw dat HVC de plaagdierbestrijding gratis voor u kan uitvoeren. Veel voorkomende dieren waarvan huishoudens last hebben zijn wespen en bijen, maar ook bijvoorbeeld zilvervisjes.

HVC informeert u er graag over. Ondanks dat u er last van heeft, is bestrijding niet altijd nodig. De meest voorkomende plaagdieren zijn opgenomen op de website (www.hvcinzameling.nl). Hier vindt u welke dieren dat zijn, waar u ze aan kunt herkennen en welk nut ze hebben of welke overlast ze kunnen veroorzaken. Ook vindt u vaak al wat u er mogelijk zelf aan kunt doen om te zorgen dat de beestjes verdwijnen of hoe u ze in de toekomst kunt voorkomen.

Wanneer deze tips niet leiden tot verbetering kunt u contact opnemen met de klantenservice van HVC. Zij kunnen met u een afspraak maken voor de bestrijding van plaagdieren. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0800-0700. U kunt ook mailen naar . (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl