Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 februari 2013 Nieuwbouw Nesserpark Schagen - reageren t/m 13 februari 2013

Het project

Wooncompagnie realiseert in samenwerking met VOF Vlietlanden, Bouwfonds Ontwikkeling, 20 appartementen voor de sociale huur. De appartementen worden gerealiseerd aan het Nesserpark in het nieuwbouwplan Nes-Noord in Schagen.

Appartementen

Van de 20 appartementen worden er 15 als driekamer appartementen uitgevoerd en bij 5 worden er vier kamers gerealiseerd (woonkamer, keuken en drie slaapkamers). Elk appartement heeft een individuele berging op de begane grond. Het appartementencomplex is voorzien van een lift. De huurprijs van de woningen is vastgesteld op € 681,00 inclusief servicekosten.

Indien u een inkomen heeft dat niet hoger is dan € 43.000,-- dan kunt u op basis van uw opgebouwde woonpunten in aanmerking komen voor de appartementen.

Prognose opleverdatum: september 2013

Denkt u er aan om alvast een IB60 formulier bij de belastingdienst op te vragen? Dit is niet nodig als u een definitieve aanslag 2011 in huis heeft. Het ontvangen van het IB 60 formulier duurt ongeveer 1-2 weken.

LET OP: Er wordt slechts één woning geadverteerd waar u op kunt reageren. Bij de aanbieding worden de 20 kandidaten met de meeste punten, om de beurt, op ons kantoor uitgenodigd om de woning uit te kiezen waar hun voorkeur naar uit gaat. U kunt vanaf maandag 4 februari 2013 tot en met 13 februari 2013 reageren.

Voor meer informatie over de indeling en plattegrond van de woningen verwijzen wij u naar de website van www.bouwcompagnie.nl, projecten in ontwikkeling, appartementen Nes Noord. Op deze website kunt u een goede impressie krijgen van de appartementen. (Bron: Wooncompagnie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl