Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 februari 2013 Bewonersavond Leeuwerikstraat e.o. (Schagen) op Woensdag 6 februari

Woensdag 6 februari 2013 om 19.30 uur is er in de Raadzaal van het gemeentehuis te Schagen een tweede bewonersavond over de herinrichting van de Leeuwerikstraat. Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Verfijning schetsontwerp

Wij informeren u tijdens deze avond over de voorstellen die er in overleg met een aantal bewoners zijn gemaakt van de speelvoorzieningen en over de nader uitgewerkte ideeën over het parkeren langs de rijbaan in het oostelijke gedeelte. Daarnaast lopen we nog een aantal openstaande punten na. De ontwerpen zullen nader toegelicht worden door Annebeth Bakker en Jan Dijkstra. Naar aanleiding van uw reacties wordt dit schetsontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Wethouder S. van der Veek is de voorzitter van deze avond.

Website

De nieuwe voorstellen vindt u op de pagina reconstructie Leeuwerikstraat (www.schagen.nl). Hier kunt u zien hoe een en ander nader uitgewerkt is. Er kunnen na woensdag nog kleine wijzigingen worden aangebracht. Daarna kan het ontwerp door het college worden vastgesteld. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl