Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 september 2012 Voorlichting over brandveiligheid op zaterdag 6 oktober 2012 in Schagen

In het kader van de brandpreventieweken geeft de brandweer voorlichting over brandveiligheid. Alles wat u wilt weten over het ontstaan van brand, brandbestrijding en te nemen veiligheidsmaatregelen kunt u daar te weten komen.

Wat moet ik doen bij "vlam in de pan"; moet ik een vluchtplan hebben voor mijn woning; is een rookmelder verplicht etc. etc. Vraag het aan de aanwezige brandweerlieden en u krijgt antwoord.

Op zaterdag 6 oktober 2012 staat de brandweer met een informatiekraam voor de Gamma aan de Witte Paal 201 in Schagen. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

Ook voor dit jaar is de boodschap tijdens de brandpreventieweken: "Wat doe jij bij brand?" Doel is om het brandveiligheidsbewustzijn nog steviger te laten groeien. Hiervoor gelden drie belangrijke waarden: voorkomen, melden en vluchten.

Voor meer informatie: http://www.brandpreventieweek.nl en http://www.watdoejijbijbrand.nl (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl