Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 september 2012 Voorlichting over brandveiligheid op zaterdag 6 oktober 2012 in Schagen

In het kader van de brandpreventieweken geeft de brandweer voorlichting over brandveiligheid. Alles wat u wilt weten over het ontstaan van brand, brandbestrijding en te nemen veiligheidsmaatregelen kunt u daar te weten komen.

Wat moet ik doen bij "vlam in de pan"; moet ik een vluchtplan hebben voor mijn woning; is een rookmelder verplicht etc. etc. Vraag het aan de aanwezige brandweerlieden en u krijgt antwoord.

Op zaterdag 6 oktober 2012 staat de brandweer met een informatiekraam voor de Gamma aan de Witte Paal 201 in Schagen. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

Ook voor dit jaar is de boodschap tijdens de brandpreventieweken: "Wat doe jij bij brand?" Doel is om het brandveiligheidsbewustzijn nog steviger te laten groeien. Hiervoor gelden drie belangrijke waarden: voorkomen, melden en vluchten.

Voor meer informatie: http://www.brandpreventieweek.nl en http://www.watdoejijbijbrand.nl (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl