Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 september 2012 Uitstel besluit centrale huisvesting Hollands Kroon

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten drie jaar langer gebruik te maken van de tijdelijk huisvesting aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna. Binnen twee jaar zijn er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Het besluit over de huisvesting van de ambtelijke organisatie van Hollands Kroon wordt aan de raad voorgelegd.

Gemeentekantoor Burgemeester Mijnlieffstraat

In 2009 heeft de voormalige gemeente Anna Paulowna haar intrek genomen in de Multifunctionele Accommodatie De Ontmoeting. Het voormalige gemeentehuis aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna kwam hierdoor vrij voor ontwikkeling. Nadat het plan voor centrale tijdelijke huisvesting van gemeente Hollands Kroon aan de zuidzijde van de MFA De Ontmoeting niet doorging, heeft de gemeente na een verbouwing op 1 januari 2012 haar intrek genomen in het voormalige gemeentehuis. In eerste instantie voor de periode van 2012 tot eind 2017. Het college heeft besloten de periode te verlengen tot eind 2020. Door het besluit over de huisvesting van de ambtelijke organisatie van Hollands Kroon voor te leggen aan de raad is de aanpassing van het tijdpad noodzakelijk.

Ontwikkeling centrum Anna Paulowna

De voormalige gemeente Anna Paulowna heeft eind 2011 de intentieovereenkomst ondertekend voor 'Uitbreiding Winkelcentrum Molensluis' in Anna Paulowna. Doel van de intentieovereenkomst was om de haalbaarheid van het plan te onderzoeken. Op het moment van de ondertekening was het reëel te verwachten dat het voormalige gemeentehuis binnen redelijke termijn leeg opgeleverd zou worden. Het tot eind 2020 in gebruik houden van het gemeentekantoor aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 heeft tot gevolg dat de uitwerking van de intentieovereenkomst wordt stopgezet. De medeondertekenaars van de intentieovereenkomst, Bouwfonds Ontwikkeling, Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Anna Paulowna, MKB Vastgoed Plan BV en andere belanghebbenden, zijn door de gemeente geïnformeerd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl