Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 29 mei 2012 Informatieavond over UMTS mast in Waarland op woensdagavond 30 mei 2012

Komende woensdagavond 30 mei 2012 om 20.00 uur zijn de inwoners van Waarland welkom in hun dorpshuis voor een informatieavond over de UMTS mast.

Inloop is vanaf 19.30 uur. Tijdens de avond worden de resultaten bekend gemaakt van de metingen die het Antennebureau uitvoerde in Waarland. Ook wordt toegelicht wat deze metingen inhouden.

Gemeente Harenkarspel organiseert deze avond in overleg met de dorpsraad om gerezen ongerustheid en zorgen van de inwoners te onderzoeken en te bespreken. Er is dan ook alle ruimte voor gesprek met ondermeer de gemeentelijke beleidsmedewerker Publieke Gezondheid, de GGD en het Antennebureau. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl