Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 mei 2011 Bouw van 18 eengezinswoningen in 't Zand van start

Waar vroeger de Jozefschool stond gaat nu worden gebouwd. Op woensdag 27 april 2011 is het startsein gegeven voor de bouw van 18 eengezinswoningen. Bouwfonds ontwikkeling en Kuin vastgoedontwikkeling b.v. gaan dit plan realiseren. De 18 woningen zijn allemaal verkocht en volgens planning worden de woningen volgend jaar opgeleverd.

Wethouder Piet Morsch had de eer om twee openingshandelingen te verrichten. De eerste handeling was het kraken van de kop van een heipaal. Onder begeleiding van de kraanmachinist zette Piet de kraakmachine op de heipaal en "beet" het beton van de kop van de heipaal.

Daarna werd er door alle aanwezigen afgeteld en gaf de wethouder een klap op een rode knop. Daarmee maakte hij het mogelijk dat "Originallyfake" in de persoon van Femke Luycks door middel van een kraan omhoog werd gehesen. Op een prachtig stuk klassieke muziek gaf zij een dansvoorstelling met lappen hoog in de Zantemer lucht.

Na afloop werd er in sporthal de Multitreffer een toast uitgebracht op de bouw en werd Piet Morsch bedankt voor openingshandelingen. Tenslotte wenste accountmanager van het Bouwfonds Peter van Oeveren de aanwezige toekomstige bewoners veel woonplezier. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl