Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 21 april 2010 Vrijwilligers en ideeŽn gezocht voor wijkmanifestatie Nieuw Den Helder op 19 juni 2010

Alweer voor de zevende keer staat de wijkmanifestatie in Nieuw Den Helder op stapel. Het Marsdiepplein en de Marsdiepstraat zijn op zaterdag 19 juni 2010 van 10.00 tot 15.30 uur het toneel van spectaculaire activiteiten van en voor de wijk. De organisatie is gestart. En u, uw vereniging of organisatie kan een rol spelen.

De organisatie van de Wijkmanifestatie 2010 is opgepakt door Gemeente Den Helder, Woningstichting Den Helder, Ontwikkelingsmaatschappij Zeestad en Stichting De Wering. Samen met enthousiaste wijkbewoners, organisaties en vrijwilligers uit de wijk wordt het programma en de dag tot een succes gemaakt.

De wijkmanifestatie is voor alle bewoners uit de wijk Nieuw Den Helder. Jong en oud, organisaties en ondernemers uit de wijk laten zichzelf en wat ze doen zien. Voor een spectaculair programma zijn natuurlijk goede ideeen en veel vrijwilligers nodig. Woont u in Nieuw Den Helder en heeft u een goed idee? Of vindt uw vereniging het leuk om de wijkmanifestatie actief mee te beleven? Dan belooft het weer een fantastische dag te worden met meer activiteiten dan ooit!

Hebt u zelf, uw organisatie of uw vereniging zin om deel te nemen aan de Wijkmanifestatie 2010 met een activiteit of als vrijwilliger? Meldt u zich dan aan voor 30 april bij Margret Toersen op telefoonnummer 0223-678722. Wij willen uw originele en nieuwe ideeen niet missen!

In de toekomst wordt de wijkmanifestatie helemaal door de wijk zelf geregeld. Dit is weer een stap om dat doel te bereiken. Zet uw schouders er onder en maak 19 juni tot een groot feest voor Nieuw Den Helder. (Bron: Woningstichting Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl