Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 september 2009 Inloop avond over woonrijpmaken Tuitjenhorn Oost op 17 september 2009

Donderdagavond 17 september, tussen 19.30 en 21.00 uur, wordt een inloop avond gehouden in het gemeentehuis van Harenkarspel. In de hal hangen tekeningen van de definitieve straatinrichting van wijk Tuitjenhorn Oost vijf. Alle bewoners krijgen zodoende gelegenheid om de tekeningen in te zien en eventuele vragen te stellen aan gemeentelijke medewerkers van afdeling VRO.

Volgende week begint de firma Kok uit Oosthuizen met het woonrijpmaken van Tuitjenhorn Oost V en het herstraten van de toegangsweg door Tuitjenhorn Oost IV. De woningbouw in de nieuwe wijk is grotendeels voltooid, zodat het straatwerk nu definitief aangebracht kan worden. Hoewel er op één plek nog gebouwd wordt, is toch gekozen om te starten met de werkzaamheden, zodat voor de winter de bewoners gebruik kunnen maken van de nieuwe bestrating en zij niet meer door de plassen moeten lopen of rijden.

De werkzaamheden bestaan uit het herstraten van de rijbaan, het aanleggen van de parkeerplaatsen en voetpaden en het aanbrengen van de lichtmasten en het plantgereedmaken van de plantvakken. Op de tekeningen in het gemeentehuis is te zien hoe dit alles is ingedeeld. Volgens planning zullen de werkzaamheden voor eind november 2009 worden afgerond. Aansluitend aan deze werkzaamheden zullen voor het eind van het jaar drie voetgangersbruggen worden geplaatst. Daar er slechts n toegangsweg naar dit bestemmingsplan is, zal het werk kunnen inhouden dat alle bewoners van de wijk enige overlast van de werkzaamheden kunnen ondervinden. Omleidingsroutes zullen duidelijk worden aangegeven. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl