Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 14 september 2009 Inloopavonden mogelijke locaties AZC in Kdanz op 15 en 24 september 2009

Uiteraard volgt de gemeente Schagen met belangstelling de discussies die zijn ontstaan naar aanleiding van de locatiekeuze voor een mogelijke vestiging van een AZC in Schagen. De gemeente zou het op prijs stellen als inwoners gebruik maken van de mogelijkheid om op 15 september of†24 september hun mening toe te lichten op de inloopavonden in Kdanz, waarbij ook een informatiemarkt is opgesteld.

In tegenstelling tot wat eerder is gezegd is Kdanz aan de Loet 13 de plaats geworden waar de inloopavonden worden gehouden en niet het gemeentehuis. In Kdanz is voldoende ruimte voorhanden om zowel de stands als de belangstellenden te herbergen op een prettige manier.

De beide inloopavonden van het COA en de gemeente in Kdanz beginnen om 19.00 uur en duren tot circa 21.00 uur. Op de avond van 15 september 2009 is de inloopmarkt speciaal voor bewoners, bedrijven en instellingen gevestigd in Waldervaart, Lagedijk en in het buitengebied ten westen van N245.

Op donderdagavond 24 september 2009 is de inloopavond voor inwoners,bedrijven en instellingen in Muggenburg, Witte Paal en het landelijk gebied tussen N241 en N245. De inloopmarkten zijn speciaal voor hen georganiseerd.

Op de avonden staat de vraag centraal hoe bewoners, instellingen en ondernemers in en rond de aangewezen locaties de verschillende mogelijkheden ervaren. Te denken valt dan aan de volgende vragen: Welke locaties ziet u als meer of juist minder geschikt en waarom? Waarmee moeten het COA en de gemeente Schagen bij vestiging van een asielzoekerscentrum rekening houden? En welke oplossingen ziet u voor de knelpunten die worden gesignaleerd?

Voor alle duidelijkheid

U kunt op deze avond uw mening geven over de locaties, over de mogelijke knelpunten en hoe deze kunnen worden opgelost. Het COA zal informatie geven over hoe tegenwoordig nieuwe asielzoekerscentra eruit zien, hoe ze functioneren en wat het betekent voor de gemeenschap waar ze gevestigd worden. Inspraak en besluitvorming (in het kader van de Wet ruimtelijke ordening) komt pas later aan de orde: als de keuze wordt voorgelegd voor één specifieke locatie. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl