Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 09 juli 2009 Eerste paal uitbreiding sporthal De Doorbraak in Warmenhuizen

De eerste paal is geslagen voor uitbreiding van sporthal De Doorbraak in Warmenhuizen. Er komt een sportzaal bij, evenals nieuwe kleedkamers. Dit alles aan de zuidkant van het onderkomen van voetbalvereniging VIOS.

Wethouder Simon Steltenpool sloeg de eerste paal op dinsdag 7 juli, onder begeleiding van medewerker H. J. de Vries van bouwbedrijf Vroom. De uitbreiding wordt gerealiseerd door bouwbedrijf De Nijs uit Warmenhuizen. De uitbreiding is het gevolg van het raadsbesluit van 12 mei 2009, waarin de gemeenteraad besloot 1.2 miljoen euro beschikbaar te stellen voor deze uitbreiding.

De kleedruimte krijgt voorrang in de bouw en zal medio september 2009 gereed zijn. Zodat de voetballers van VIOS het nieuwe seizoen in juiste accommodatie kunnen ingaan. De bouw van de nieuwe sportzaal duurt iets langer en is medio februari 2010 gereed. De oude sportzaal aan de Doorbraak wordt gesloopt als de nieuwe zaal in gebruik is genomen. De nieuwe zaal wordt beheerd door stichting Sporthal. Dit was een van de wensen van de gemeenteraad. De plannen maken deel uit van het toekomstig plan voor centrum Warmenhuizen, onderdeel van de nog vast te stellen Structuurvisie. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl