Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 29 juni 2009 Feestelijke onthulling Dokter Koolhaashof in Dirkshorn

Woensdagmiddag 1 juli 2009 om 15.30 uur wordt een nieuwe straat in Dirkshorn 'geboren'. De onthulling van het straatnaambord 'Dokter Koolhaashof' zal worden gedaan door de Dirkshornse oud-huisarts dokter P. Koolhaas in eigen persoon. De nieuwe straat is gelegen ten noorden van de Hornhoeve in Dirkshorn.

Met de onthulling wordt de nieuwe straat feestelijk in gebruik genomen. Wethouders G.Rootjes en S. Steltenpool zijn bij de officiële onthulling aanwezig.

Het programma van de opening op woensdagmiddag 1 juli 2009 is als volgt:

15.30 uur Ontvangst genodigden op het terrein bij het straatnaambord

15.45 uur Kort welkomstwoord door wethouder Rootjes

16.00 uur Onthulling naambord 'Dokter Koolhaashof' door dokter Koolhaas

16.15 uur Feestelijke afsluiting met drankje en hapjes

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de nabijgelegen zaal van woonzorgcomplex Hornhoeve.

Koolhaashof

De heer Koolhaas is van 1967 tot 1997 als huisarts gevestigd geweest in Dirkshorn. Al die jaren is hij ook medisch adviseur geweest van de Hornhoeve. Daarna heeft hij tot 1 januari 2008 in de Raad van bestuur van de Zuster Kueter Stichting gezeten. Op 26 april 1999 is besloten om hem voor zijn uitzonderlijke verdienste voor de gemeenschap de erepening van de gemeente Harenkarspel toe te kennen.

Uiteraard geschiedt de onthulling van het straatnaambord in gezelschap van dokter Koolhaas en familie, Woonzorg, directie Hornhoeve, omwonenden, andere genodigden en belangstellenden. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl