Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 10 juni 2009 Vrijwillige openbare inschrijving oude bibliotheek in Anna Paulowna

Op verzoek van de gemeente Anna Paulowna, zal op donderdag 2 juli 2009, om 10.00 uur ten overstaan van notaris mr. J. Meegdes van het Zijper Notariskantoor, in de raadzaal van het gemeentehuis in Anna Paulowna, bij openbare inschrijving (onder voorbehoud van gunning) worden verkocht:

Het pand van de bibliotheek met omliggend terrein, plaatselijk bekend C.G. van Balen Blankenstraat 11, uitmakende een ter plaatse afgebakend en aanééngesloten gedeelte, groot ongeveer 9.65 are, gedeeltelijk van het perceel kadastraal bekend gemeente Anna Paulowna sectie L nummer 4839 (ged) en het perceel kadastraal bekend gemeente Anna Paulowna sectie L nummer 6181 (ged).

Het pand is in 1980 gebouwd en in 1992 gerenoveerd. Het bestaat uit hoogbouw met steil hellende daken. Het pand met omliggend terrein wordt verkocht met de bedoeling het pand te behouden. Sloop is in dit geval niet aan de orde. Eventueel benodigde bestemmingswijziging moet nog plaatsvinden. De uiteindelijke bestemming kan in overleg met de gemeente vastgelegd worden.

Het pand en omliggend terrein dient minimaal € 250.000,- kosten koper op te brengen.

Bezichtiging is mogelijk op afspraak.

Aanvaarding en betaling: uiterlijk 1 maand na gunning (gunning in principe 7 juli 2009), na betaling koopsom en kosten. Het is aan het college van Burgemeester en Wethouders om de verkoop te gunnen, in principe aan de hoogste bieder. Het college kan daar echter van afwijken, maar dit zal dan wel gemotiveerd worden.

Ten laste van de koper komen de kosten van verkoop.

Garantie/legitimatie: bieders dienen zich te legitimeren en moeten voldoende inlichtingen geven over hun financiéle gegoedheid; deze inlichtingen moeten door hun bankrelatie bevestigd kunnen worden.

Inschrijfformulieren, verkoopvoorwaarden, situatieschetsen en verdere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de gemeente Anna Paulowna, mevrouw C.C. Spijker-Genuït, telefoon (0223) 53 61 00, e-mail

Extra informatie over deze openbare inschrijving staat in de loop van donderdag op www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl