Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 19 mei 2009 Rioleringswerkzaamheden Oudesluis: Melchiorstraat en deel van Sportlaan

De plannen voor de Melchiorstraat en een deel van de Sportlaan zijn gewijzigd.

Melchiorstraat en Sportlaan

De plannen voor de Melchiorstraat en een deel van de Sportlaan zijn gewijzigd. Tijdens de informatieavond ontving de gemeente klachten over de werking van het riool in de Melchiorstraat. Daarop is door de gemeente aangegeven dit riool nogmaals te onderzoeken. Dit is gebeurd en de resultaten van dit onderzoek zijn voor de gemeente reden om af te zien van de rioolrenovatie. Er wordt nu onderzocht welke rioolmaatregelen uitgevoerd moeten worden in de Melchiorstaat en het deel van de Sportlaan. Bewoners op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Stoep Sportlaan

Tijdens de informatieavond is ook gevraagd de stoep langs de Sportlaan tussen de kruisingen met de Melchiorstraat te herstellen. Het herstellen van de stoep wordt meegenomen in het onderzoek voor de Melchiorstraat en de Sportlaan. De uitvoering hiervan is afhankelijk van het wel of niet vervangen van het onderliggende riool.

Jippesstraat

De werkzaamheden aan het riool in de Jippesstraat worden wel uitgevoerd zoals eerder aangegeven en besproken is tijdens de informatieavond. Dit betekent dat het riool wordt vervangen. Volgens de laatste gegevens starten de werkzaamheden na de bouwvak vakantie. Uiteraard als het weer het toelaat. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl