Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 mei 2009 Terinzagelegging inpassingsplan Wieringerrandmeer tot 10†juni 2009

Vanaf 29 april tot 10†juni 2009 liggen het voorbereidingsbesluit, het voorontwerp inpassingsplan en de milieueffectrapportage (MER) voor het project Wieringerrandmeer ter inzage. Geïnteresseerden kunnen in deze periode een reactie geven op het inpassingsplan en de MER.

De stukken liggen in de bibliotheken en in de gemeentehuizen van Wieringermeer en Wieringen en in het provinciehuis van Noord-Holland te Haarlem. Voor meer informatie kunnen belangstellenden ook een van de informatiebijeenkomsten bijwonen. Deze vinden plaats op maandag 25 mei 2009 in Wieringerwerf en op woensdag 27 mei 2009 in Hippolytushoef.

Het Wieringerrandmeer is een nieuw meer in het grensgebied van Wieringen en de Wieringermeer. In dit gebied worden maximaal 2100 woningen gerealiseerd. Een derde van het gebied is gereserveerd voor nieuwe natuur, grotendeels in het kader van de ecologische hoofdstructuur. Het gehele gebied krijgt ook een belangrijke recreatieve functie.

Voor meer informatie zie de onderliggende stukken bij terinzageleggingen of bij www.wieringerrandmeer.nl. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl