Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 03 april 2009 Uitgifte laatste kavel voor werken en wonen aan de Oudevaart te Warmenhuizen

Op bedrijventerrein 'Oudevaart Zuid' te Warmenhuizen is aan de Oudevaart nog één kavel beschikbaar (1000m2) waar werken en wonen gecombineerd kunnen worden.

Het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Oudevaart Zuid" geeft aan dat vestiging mogelijk is voor reeds bestaande bedrijven uit de gemeente die op hun huidige vestigingsplaats, om welke reden dan ook, niet te handhaven zijn of daar niet kunnen uitbreiden. Onder lichte bedrijvigheid worden bedrijfsactiviteiten verstaan die vallen onder milieucategorie 1 en 2 zoals die zijn opgenomen in de lijst 'categorale bedrijfsindeling' behorende bij het bestemmingsplan. De kavels zijn bedoeld voor lichte bedrijvigheid in de vorm van kleinschalige en milieuvriendelijke bedrijven: lichte industrie, bouw, transport, distributie, groothandel.Het uitoefenen van detailhandelsactiviteiten is in principe niet toegestaan met uitzondering van de verkoop van bedrijfsproducten afkomstig van het eigen bedrijf in eigen beheer als ondergeschikte nevenactiviteit.

Zelfstandige kantoorvestigingen zijn op dit deel van terrein niet toegestaan.Zeer lichte bedrijvigheid kan alleen met vrijstelling worden toegestaan indien vestiging in de kernen niet passend is vanwege de omvang van de activiteiten en/of de verkeersaantrekkende werking van de bedrijvigheid.

Bij deze kavel is de bouw van een bedrijfswoning mogelijk. Uitgangspunt is dat deze ook wordt gerealiseerd met een uitstraling die aansluit bij de reeds gerealiseerde bedrijven aan de Oudevaart. Van de bedrijfswoning dient aangetoond te worden dat deze voor de bedrijfsuitoefening noodzakelijk is. De bedrijfswoning mag alleen als zodanig worden gebruikt.

Geïnteresseerden worden verzocht om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Monique van der Voort, bedrijfscontactfunctionaris. Dit kan via 0226-396600. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl