Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 29 Januari 2009 Plan Warmenhuizen Centrum

Op woensdag 14 januari 2009 presenteerde bureau Van de Goes het Centrumplan Warmenhuizen in de gemeenteraadscommissie Ruimtelijke Zaken van Harenkarspel. Dit is de eerste planvorming en het heeft drie varianten.

Aan de inwoners en gemeenteraad wordt binnenkort gevraagd om hun voorkeurvariant aan te geven.

Over het besluitvormingstraject en het informatietraject aan de bevolking komen nog nadere mededelingen. De gemeenteraad zal naar alle waarschijnlijkheid de bestuursopdracht in maart 2009 vaststellen.

Indien u een kopie wilt ontvangen of vragen heeft kunt u kontakt opnemen met het projectbureau in het gemeentehuis van Harenkarspel, telefoon 0226-396600 (vragen naar projectbureau). De presentatie is te vinden op de website van de gemeente Harenkarspel, www.harenkarspel.nl in de rubriek Wonen, Welzijn en Zorg, projecten-Warmenhuizen Centrum. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl