Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 Oktober 2007 Opening Vrijwilligerspunt in ´t Zand

Op 5 september j.l. waren de werkzaamheden al gestart maar de officiele opening van het Vrijwilligerspunt op de locatie in 't Zand vond afgelopen vrijdag 21 september plaats. Johan Brand, consulent van de Vrijwilligerscentrale uit Den Helder, opende om 19.30 uur de bijeenkomst. Hij gaf een korte inleiding over de geschiedenis van het Vrijwilligerspunt Zijpe dat tot voor kort was gehuisvest in het gemeentehuis in Schagerbrug.

Het officiele openingswoord werd uitgesproken door wethouder Ben Blonk. Ben benadrukte nog eens het belang van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving en maken een belangrijk onderdeel uit van onze economie. "Je moet er dan ook niet aan denken dat je geen vrijwilligers meer zou hebben voor bestuursfuncties van verenigingen of stichtingen of alle andere werkzaamheden die er bij activiteiten moeten gebeuren". Aldus de wethouder.

Na de woorden van de wethouder en een kleine pauze was het woord aan Andre Bijlsma, teamleider van de Vrijwilligerscentrale Den Helder. Hij introduceerde kort de nieuwe website van de Centrale en wenste de medewerkers die de locatie in de bibliotheek gaan bemensen veel succes toe met hun werkzaamheden. Met name Johan Brand, Jane Lobles en Mariette Nannings. Na deze woorden presenteerde Mariette de geheel vernieuwde website van de Vrijwilligerscentrale Den Helder.

Wanneer kunt u terecht?

Organisaties die werken met vrijwilligers kunnen iedere woensdagochtend terecht van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek 't Zand. U kunt er terecht met al uw vragen op het terrein van vrijwilligerswerk. Denk hierbij aan zaken als een organisatie opzetten, problemen in de organisatie, verzekeringen, wet- en regelgeving etc. Maar als individueel (potentieel) vrijwilliger kunt u ook langskomen met uw vragen. De aanwezige medewerkers van de Vrijwilligerscentrale staan u graag te woord.

Natuurlijk is er veel te vertellen over vrijwilligers werk. Schroom dus niet om langs te komen of om de website te raadplegen.

Kort gezegd; vacature? Vrijwilligersklus? Verzekering? Workshop? Bemiddeling? Advies? Cursus? Informatie? Vrijwilligerspunt Zijpe.

Bezoekadres:
Openbare bibliotheek 't Zand,
Willem 't Hartplein 3,
t Zand.

Openingstijden:
woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Website:
www.vrijwilligerswerk-nhn.nl

Postadres:
Vrijwilligerscentrale Den Helder,
J. v. Heemskerckstraat 1,
1780 XC Den Helder

Telefoon:
06-48630209 of 0223-525343

Fax:
0223-525399 (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl