Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 Juni 2007 Verslag inspraakavond reconstructie Belterlaan / Molenveld (Wieringen)

Op woensdagavond 23 mei 2007 is er een inspraakavond geweest met de bewoners en ondernemers, welke mogelijk betrokken zijn bij de reconstructie van de Belterlaan en het Molenveld. De betrokkenen zijn hiervoor schriftelijk uitgenodigd door middel van een persoonlijk schrijven, gedateerd op 11 mei 2007.

Op deze avond zijn de concept plannen besproken voor de herinrichting van de hierboven beschreven wegen. Als leidraad is een presentatie tekening opgehangen met nummer 6 ≠ 1 ≠ 181, blad 1, d.d. 21 mei 2007. Het doel van deze avond is de betrokkenen op de hoogte te stellen van de plannen en de betrokkenen de kans te geven kritiek te leveren op de plannen.

U kunt het verslag van de inspraakavond reconstructie Belterlaan/Molenveld downloaden op www.wieringen.nl (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl