Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 30 Mei 2007 Nieuw woonwagencentrum Den Helder feestelijk geopend

Onder grote belangstelling van bewoners en omwonenden opende wethouder H. Boskeljon woensdag 23 mei jl. het nieuwe woonwagencentrum aan de G.P. Blankmanstraat. Hij deed dit door een acht meter hoge champagnefles te ontkurken waarna vijfhonderd ballonnen het luchtruim kozen.

In zijn toespraak blikte de wethouder terug naar eind jaren negentig waarin de vuurwerkramp in Enschede de directe aanleiding was om de locatie van het oude woonwagencentrum kritisch te bekijken. Daarnaast was het woonwagencentrum dringend aan vervanging toe. Eind vorig jaar zijn de eerste woonwagens verhuisd.

Het nieuwe woonwagencentrum, gevestigd op het terrein van voormalig tuincentrum Mooyekind, biedt plaats aan veertien woonwagens waaronder twee huurwagens. Op een na zijn alle standplaatsen al bewoond. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl